Home / Info / PRESLATKA ELIF IZRASLA U PRAVU LJEPOTICU, NEĆETE JE PREPOZNATI: Od malene djevojčice do PRINCEZE, MORATE VIDJETI

PRESLATKA ELIF IZRASLA U PRAVU LJEPOTICU, NEĆETE JE PREPOZNATI: Od malene djevojčice do PRINCEZE, MORATE VIDJETI

Turska serija Elif opčinila je gledatelje u regionu, ponajviše zbog preslatke djevojčice koju tumači Isabella Damla.

Djevojčica je rođena 2009. godine u New Yorku. Njen otac je Amerikanac, političar i biznismen iz New Yorka, a majka iz Turske.

elif1

Najmlađa zvijezda jedne od najgledanijih serija u BiH „Elif“, Isabella Damla Güvenilir redovno na svom Instagram profilu dijeli trenutke kako sa snimanja tako i one kada je okružena prijateljima i porodicom. Po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama možemo vidjeti kako je narasla u pravu ljepoticu.

– Veoma sam sretna zbog serije, uživam ići na snimanja. Naravno, tu sam skoro provela svoje djetinjstvo. Svi moji mliječni zubi su ispadali, u jednoj epizodi imam zub, a u drugoj već nemam. Uspijem završiti i sve svoje školske obaveze na vrijeme. Idem u školu, a nakon škole idem na set snimanja, zadaću radim kada čekam svoju scenu. Imam mnogo slobodnog vremena dok čekam, pa mogu da uradim zadaću – kazala je Isabella u intervjuu za magazin Azra.

About admin

Check Also

16 fotografija koje nam pokazuju koliko se svijet promijenio u zadnjih 100 godina

Kada usporedimo naše djetinjstvo s današnjim danom, primjećujemo koliko su se stvari promijenile. Ne mislimo …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *